eHealth Therapeutic Links

Alles over deze dienst

Het eHealth-platform streeft ernaar de functionaliteiten van de toepassing eHealth Therapeutic Links beschikbaar te stellen via de gebruikelijke tools van de zorgverleners die gemachtigd zijn om deze functionaliteiten te gebruiken.
Er werd aldus een webservice ontwikkeld die de gemachtigde zorgverleners de mogelijkheid geeft om een therapeutische relatie te creëren tussen henzelf en hun patiënt of tussen de patiënt en een andere zorgverlener KB 78 in het geval dat de zorgverlener GMD-houder is. De bedoeling is dat de softwareproducenten van deze zorgverleners deze webservice implementeren in hun applicatie.

De webservice “eHealthTherlink” is geïntegreerd in de business packages van de library’s « eHealth platform services connectors »

Therapeutic Link WS – Cookbook

Dit document beschrijft het gebruik van de Therapeutic Link WS zoals aangeboden door het eHealth-platform. In dit document worden de structuur en de inhoudelijke aspecten uitgelegd van de mogelijke vragen en antwoorden van de TherLink WS. Deze informatie moet een organisatie een staat stellen de WS-oproep te ontwikkelen en te gebruiken.

Versie 1.8 (28/07/2022) - 2.69 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

TherLink – SLA

Het doel van dit document is om het Service Level Agreement te definiëren voor het geheel van diensten die zijn opgenomen in de Basisdienst TherLink, voorgesteld het eHealth-platform. Het bepaalt de minimale omvang en het niveau van de service die wordt aangeboden door het eHealth-platform, evenals de meetmethoden en de doelstellingen op lange termijn.

Versie 1.1 (18/12/2020) - 1.07 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

TherLink JSON Swagger

Dit bestand is de TherLink JSON/Swagger die de interface van de REST-service beschrijft.

Versie 1.0 (18/02/2020) - 14 KB (Dit document is in het Engels)

SOA – Error Guide

Alle diensten gebruiken uniform gedefinieerde foutcodes om systeemfouten te melden. In dit document vindt u een overzicht van mogelijke foutmeldingen en hun oplossing.

Versie 1.0 (10/06/2021) - 668.68 KB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

Gebruik onderstaand formulier om ons te contacteren

Uw gegevens
Uw vraag

1500/1500 resterende karakters

Opnieuw beginnen

De “API portal” is de catalogus van de webservices die aangeboden worden door het eHealth-platform en zijn partners via de API Gateway, die onder meer instaat voor het beheer van het gebruik van de webservices.

Het betreft:

  • technische informatie : URL, versie, formeel contract (WSDL+XSD voor de SOAP-diensten of Swagger voor de REST-diensten
  • functionele informatie: link naar de beschikbare documentatie, beschrijving van de online diensten.