Emergency Medical Service Registry (EMSR) - Ambureg webservice

Alles over deze dienst

Ambureg is de elektronische gegevensregistratie met betrekking tot patiënt-, zorg- en middelengegevens voor ambulancediensten in het kader van interventies dringende geneeskundige hulpverlening. Voor deze registratie worden de EMSR webservices ter beschikking gesteld.

De EMSR Registration webservice biedt de ambulancediensten de mogelijkheid om gegevens te registreren per inzet van een ziekenwagen en per patiënt die in behandeling werd genomen. Deze data worden bij de overdracht van de patiënt via de EMSR Consultation webservice, ter beschikking gesteld van het ziekenhuis waarnaar de patiënt vervoerd werd.

Meer business informatie ( wcag.label.externalLink)

 

EMSR WS v1 – Consultation

In dit cookbook worden de structuur en de inhoudelijke aspecten van de mogelijke verzoeken en de antwoorden van EMSR Consultation webservice uitgelegd. Elk bericht wordt geïllustreerd met een voorbeeld. In dit document vindt u bovendien een lijst met mogelijke fouten. Deze informatie moet een organisatie in staat stellen de webservice-oproep te ontwikkelen en te gebruiken.

Versie 2.12 (28/07/2022) - 1.86 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

EMSR v1 KMEHR Messages

Dit document beschrijft het KMEHR-bericht van de EMSR v1 Consultation/Registration webservice zoals aangeboden aan de actoren in de medische sector. Dit document is een aanvulling op het cookbook waarin de verschillende SOAP-berichten worden uitgelegd die met het systeem kunnen worden gebruikt.

Versie 3.0 (25/03/2021) - 2.22 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

EMSR WS v1 – Registration

In dit cookbook worden de structuur en de inhoudelijke aspecten van de mogelijke verzoeken en de antwoorden van EMSR Registration webservice uitgelegd. Elk bericht wordt geïllustreerd met een voorbeeld. In dit document vindt u bovendien een lijst met mogelijke fouten. Deze informatie moet een organisatie in staat stellen de webservice-oproep te ontwikkelen en te gebruiken.

Versie 2.10 (25/09/2019) - 1.11 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

EMSR v2 – Consultation

In dit cookbook worden de structuur en de inhoudelijke aspecten van de mogelijke verzoeken en de antwoorden van EMSR v2 Consultation webservice uitgelegd. Elk bericht wordt geïllustreerd met een voorbeeld. In dit document vindt u bovendien een lijst met mogelijke fouten. Deze informatie moet een organisatie in staat stellen de webservice-oproep te ontwikkelen en te gebruiken.

Versie 1.2 (03/08/2022) - 1.7 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

EMSR v2 – Registration

In dit cookbook worden de structuur en de inhoudelijke aspecten van de mogelijke verzoeken en de antwoorden van EMSR v2 Registration webservice uitgelegd. Elk bericht wordt geïllustreerd met een voorbeeld. In dit document vindt u bovendien een lijst met mogelijke fouten. Deze informatie moet een organisatie in staat stellen de webservice-oproep te ontwikkelen en te gebruiken.

Versie 1.3 (03/08/2022) - 1.58 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

EMSR v2 KMEHR Messages

Dit document beschrijft het KMEHR-bericht van de EMSR v2 Consultation/Registration webservice zoals aangeboden aan de actoren in de medische sector. Dit document is een aanvulling op het cookbook waarin de verschillende SOAP-berichten worden uitgelegd die met het systeem kunnen worden gebruikt.

Versie 3.1 (25/03/2021) - 2.21 MB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

SOA – Error Guide

Alle diensten gebruiken uniform gedefinieerde foutcodes om systeemfouten te melden. In dit document vindt u een overzicht van mogelijke foutmeldingen en hun oplossing.

Versie 1.0 (10/06/2021) - 668.68 KB Bestand PDF (Dit document is in het Engels)

Gebruik onderstaand formulier om ons te contacteren

Uw gegevens
Uw vraag

1500/1500 resterende karakters

Opnieuw beginnen

Omwille van de migratie naar een nieuwe technologie, hierdoor zal het niet meer mogelijk zijn om WSDL’s en XSD’s te downloaden via de UDDI. In het vervolg kan u deze informatie terugvinden op de API Portal.

Om de eHealth Service Bus (ESB) niet te overbelasten, zullen de WSDL's en XSD's vanaf 11 mei 2014 alleen via UDDI-downloads beschikbaar zijn.

De "Registry" is de catalogus van webservices die aangeboden worden door het eHealth-platform en zijn partners. De informatie is gestructureerd volgens de UDDI-standaard.
Het gaat om de volgende informatie:

  • technisch : URL, versie, WSDL en XSD
  • functioneel : link naar de beschikbare documentatie, beschrijving van de online diensten